Du kommer att kunna boka tre nya träningshotell med Apollo för vinterresan 14/15. Däribland Thanyapura Sport Hotel, som är sydostasiens största träningshotell och i klass med Playitas. Thanyapura Sport Hotel ligger vid byn Thalang i Phuket. För den som gillar gruppträning finns spinning, core, zumba, bootcamp, pilates, yoga, cirkelträning, cardiotennis och mycket mer, alla årets dagar. Här finns två olympiska pooler (25 och 50 m) och andra sportfaciliteter i världsklass. Dessutom triathlonträning, simcoachning, tennisakademi, stort gym och självklart Muay Thai. Dessutom finns en löparbana och sköna löpspår bland banan-, ananas och gummiplantagen.

Thanyapura kan bokas som kombination med valfritt badort så varför inte kombinera träning med lata dagar på stranden? All gruppträning, simbanor, gym och löparbana ingår i resans pris som ligger från 12 498 kr för 2 veckor.

På Thanyapura Sport Hotel finns följande:
Stort välutrustat gym
Gruppträning dagligen enligt dagsprogram
6 tennisbanor
2 olympiska pooler (25 m och 50 meters)
Thaiboxningsal
Fotbolls/och rugbyplan
Löparbana 500 meter
Salar för yoga, meditation, zumba, spinning och mycket mer.
Privat coachning dagligen eller i grupp: PT, triathlon, simning, tennis, yoga, pilates och Muay Thai.

Förutom Thanyapura har Oasis Papagayo Sport & Family  på Fuerteventura och Vidamar Resort på Madeira lagts till Apollos utbud av träningshotell.

Låter som att det kan bli en aktiv vintersemester i år!

Länkar