Träningsresor är en växande trend. Apollo möter efterfrågan med fyra nya hotell för träningsjunkies.

De fyra nya anläggningarna har ett stort och varierat träningsutbud med moderna gym, gruppträningsklasser med professionella instruktörer och sköna omgivningar perfekta för löpning eller cykling.

Förutom utbudet som finns på hotellet så kommer Apollo att erbjuda gästspel i form av temaveckor med fokus på till exempel löpning eller fitness. Under gästspelsveckorna får deltagarna möjligheten att träna med professionella instruktörer med flerårig kunskap från träningsvärlden. Blanda annat kommer gästspelen att arrangeras i samarbete med AXA Sport Club, Running Sweden och Aerobic weekends. Gästspel erbjuds vissa veckor under året och utan extra kostnad.

-  Vi erbjuder redan i dag unika träningsmöjligheter på Playitas och är ensamma om detta. Nu vill vi utvidga vårt utbud och erbjuda flera hotell med bra träningsmöjligheter för de som kanske redan varit på Playitas, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Nedan kan du läsa mer om de fyra nya anläggningarna.

Goldcity Holiday Resort, Alanya, Turkiet
Goldcity erbjuder ett stort utbud för den träningsintresserade. Bland annat finns ett 800 kvadratmeter stort gym med tillhörande gruppträningspass allt från spinning till zumba till pilatespass. En olympisk pool, cykeluthyrning, tennis och fotbollsplaner. För vattensportfantasten finns en konstgjord sjö.

·  Fitnesscenter
·  Löparbana
·  50-meters bassäng
·  Spaanläggning
·  Vattenland
·  Wakeboardsjö
·  Barnklubb

Förutom hotellets utbud kommer Apollo att erbjuda gästspel på Goldcity Holiday Resort.

Iberostar Club Cala Barca, Mallorca, Spanien
Här finns de flesta träningsformer - gym, aerobics, spinning, mountain bike och fotboll. Det finns en olympisk pool på hotellet och möjligheten att lära sig att spela paddeltennis – en blandning mellan tennis och squash.

·  Gruppträning
·  Olympisk pool
·  Paddeltennis
·  Spaanläggning
·  Mountainbikes
·  Nära golfbana
·  Barnklubb

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Mallora, Spanien
Helt nyöppnat lyxhotell med en av Mallorcas finaste spaanläggningar som erbjuder yoga- och pilatesklasser. Utöver detta finns bra möjligheter för en spring- eller cykeltur längs de mäktiga bergen. Ett exklusiva gym med utrustning i toppklass och tillgång till personliga tränare.

·  Fitnesscenter
·  Personlig tränare
·  Spaanläggning
·  Gruppträning
·  Fint poolområde
·  Lyxhotell
·  Vacker natur
·  Barnklubb

The Westin Costa Navarino, Costa Navarino, Grekland
Det exklusiva hotellet är uppbyggt som en grekisk by och är mycket vackert belägget i en grönskande sluttning. Här erbjuds många möjligheter för den aktive resenären. Bland annat en enastående 18-hålsbana undertecknad Bernard Langer. Det finns squash, gruppträning och ett 3000 kvadratmeter stort spa. Runt hotellet finns det mycket bra möjligheter till löpträning och nedanför hotellet väntar en orörd strand med kristallklart vatten.

·  Gym, gruppträning
·  Yoga och Pilates
·  Löpträning
·  Mountainbikes
·  Spaanläggning
·  Nära golfbanor
·  Barnklubb

Länkar