Den naturella Coco Juice Pure får nu sällskap av smakerna Mango och Green Tea/Peach. Alla tre består av den klara, friska vätskan som tappas ur unga, ekologiska kokosnötter.

Kokosvatten har flera hälsomässiga fördelar. Det är isotont, vilket betyder att det har samma halt av mineraler som blodet och vätskan i kroppens celler. Dess balanserade proportioner av mineraler som kalium, kalcium, magnesium och natrium gör att kroppen återfuktas snabbt och vätskebalansen återställs. Därför passar kokosvatten utmärkt att dricka efter fysisk ansträngning eller i andra sammanhang där man förlorat vätska.

Det är viktigt att kokosvattnet kommer från unga, gröna kokosnötter. Större delen av det kokosvatten man hittar på marknaden är en restprodukt från kokosmjölkindustrin, där man använder äldre nötter vars kokosvatten inte längre har kvar de isotona egenskaperna. Smaken är också sämre, vilket gör att socker ofta tillsätts. Coco Juice kommer från unga, ekologiska koksnötter och har ingen tillsats av socker och därmed lågt kaloriinnehåll.

Pris ca 27 kr för 33 cl.

Länkar