Det är kul att yogin och kläddesignen Beatrice satsat på att utvidga sortimentet på yogasidan. Höstens yogakollektion från Sobea känns väldigt ny och fräsch. De här yogakläderna är snygga samtidigt som de är mjuka och följsamma. Kläderna är sydda i ekologisk bomull och elastan och den mjuka velouren är extra skön under den kalla årstiden. Med medvetenhet om yogans rörelser har man skapat denna kollektion med yogakläder som sticker ut från mängden. 

I sortimentet finns bland annat byxor,  jumprar, linnen och benvärmare. För mig är det viktigt att de plagg jag yogar i är ekologiska, men också att de sitter skönt och smiter åt på rätt ställen så att man inte blir distraherad av linnen som åker upp över huvudet eller byxor som fladdrar nedtill. Dessa kläder uppfyller mina krav på kvalitet och funktion samtidigt som de är så snygga att jag kan bära dem även utanför yogasalen. 

Catsuiten är en snygg vardagsdräkt samtidigt som den är toppen att yoga i- inga glipor! Fin följsamhet i tyget och snygg design gör denna suit till en ny favorit i yogagarderoben.

Priserna är helt ok, särskilt med tanke på kvaliteten och den ekologiska bomullen.  Catsuiten kostar 749, byxorna 699 och benvärmarna 299 kronor. Kolla in på Sobeas hemsida så hittar ni fler plagg. Där finns även en liten kollektion för barn. Kläderna kan även köpas på Yogagrossisten.se, där finns för övrigt ett stort sortiment av blandade yogaprylar att önska sig i jul... 

Länkar