Hitbrazil är verkligen heta, åtgången har varit helt enorm, så passa på att beställa innan 21:a mars för leverans den 15:e april. Annars är risken stor att du går miste om säsongens snyggaste kompressionstights. Om du beställer två par tights så får du dessutom försändelsen fraktfritt.

Hitbrazil är skapade med inspiration från Brasilien för medvetna kvinnliga atleter inom fitness och andra idrotter, de passar lika bra för löpning, crossfit eller fighting som på gymmet eller för gruppträning. Trycket på Hitbrazil är så kallat sublimerat tryck som aldrig kommer att försvinna eller ramla av. Trycket är alltså invävt i själva materialet så det kommer inte nötas oavsett hur många gånger det tvättas eller hur hårt du tränar.

Hitbrazil har maximal svärta samt kontrasterande läcker färgsättning som verkligen sticker ut på gymmet eller i löparspåret. 

Hitbrazil-loggor på linning (fram), stor logga på låret och en logga på vardera vad samt en kontrasterande färg. Tightsen finns i sju snygga färger, kolla igenom bildspelet här ovan, håll med om att det är svårt att bestämma sig vilken man ska köpa först. Modellen på bilderna heter Linda Illerstam.

Hitbrazil Female Tights kostar 599 kronor och du hittar dem via länken nedan.

Länkar