Just nu har kettlebellcenter tagit fram tre paket för dig som vill börja träna hemma med, den just nu kanske hetaste träningsformen: Kettlebells!

Här är de tre olika julpakteten i varierande prisnivå.

Kettlebellträning kan sägas vara en rehabilitering från vår stillasittande vardag. Genom allt sittande är din höft stel vilket kan gör att du får ont i ryggen och har dålig hållning. Med effektiva helkroppsrörelser stärker du viktiga muskelgrupper i hela kroppen samtidigt som du förbränner mängder av energi. Du får en stark, balanserad och stabil kropp och kommer vara väl förberedd för tunga lyft i vardagen. Din träning kommer nå en ny nivå.

Så är du en av alla som sitter ner större delen av dagen och ibland även sitter i maskiner när du går till på gymmet då är kettlebells ett riktigt bra komplement.

Fördelen med kettlebellsträning är att du aktiverar många av de stora muskler som sitter runt höften. Genom att träna rätt med kettlebells kommer du stabilisera din kropp, stärka muskler du inte utvecklar i din vanliga träning och bygga ett skydd mot stressrelaterade skador. Kettlebells är en funktionell träningsform som passar alla.

KBC har dessutom en mängd instruktionsvideor på youtube.

Länkar