Jag vet att det är många som har efterfrågat detta och äntligen kommer den sockerfria kvargen i 500 grams förpackningar, dessutom kommer den i 4 smaker. Hallon följer med sen de små förpackningarna och nytt är granatäpple, blåbär och naturell ekologisk.

För alla med laktosmage kommer en laktosfri 500 grams kvarg utan tillsatt socker med hallonsmak, bra nyheter för alla med laktosmage med andra ord.

Förutom att Lindahls släpper stora förpackningar kommer 150 grams kvargen i 3 nya smaker; tranbär, vanilj och nötchoklad. Vi på redaktionen är riktigt sugna på speciellt den sistnämnda.

Utöver den heliga kvargen kommer även en stor (500 gram) och en liten (250 gram) förpackning med kefir, den större varianten är naturell och den mindre i blåbär-acaismak. Kefiren har ett högt proteininnehåll och passar perfekt som mellanmål innan eller efter träning.

Sist men inte minst är det även dags för drickkvargen och komma utan tillsatt socker. Hallon och vanilj eller citron och lime kan du välja på. Perfekt när man är på språng.

Länkar