När vi tvättar våra träningskläder med vanligt tvättmedel så kapslas dofterna bara in, de försvinner inte eftersom doftmolekylerna inte är vattenlösliga. När plagget sedan värms upp av vår kropp ”brister” kapslarna och den gamla doften kommer tillbaka. Konsekvensen blir att kläderna känns ofräscha även om de är nyinköpta och/eller nytvättade.

Fit’n Clean är ett helt nytt flytande tvättmedel med en unik formula. Tvättmedlet bryter ner doftmolekylerna och lämnar dina träningskläder rena, mjuka och väldoftande. Inte bara för stunden.
Fit´n Clean fungerar utmärkt på både bomulls- och syntetplagg: T-shirts, löparställ, shorts, skor, tights, underställ och övriga funktionsplagg. Fit’n Clean är milt parfymerat och effektivt från handtvätt ända upp till 60 grader och fungerar såväl på vittvätt som kulörtvätt. För dig med känslig hud finns också Fit'n Clean Sensitive, helt utan parfym men med samma effekt på odören.

Några av återförsäljarna är: Intersport, Team Sportia, Stadium, Gymgrossisten, Teknikmagasinet, Siba, Nordic Wellnes och Sportlife.

Länkar