Tidningen TRÄNA vänder sig till oss som gillar att träna ute. I TRÄNA kan du bl a läsa om trailrunning, cykling, paddling, simning, multisport, styrketräning, konditionsträning, längdåkning och toppturer.

– Att träna ute i naturen ligger i tiden och många av våra läsare vill ha tips och inspiration. Många har också tröttnat på att träna i svettiga gym. I TRÄNA cyklar, paddlar och springer vi för att bli starkare, men lika mycket för lyckan att röra sig utomhus , säger Ingalill Forslund, chefredaktör på Utemagasinet.

I första numret av TRÄNA delar Scott Cole, som vann 2012 års upplaga av Åre Extreme Challenge, med sig av sina bästa träningstips och vi får läsa historien om paret som klev upp från solstolen och begav sig direkt till starten för Fjällmaran i Bydalsfjällen. Miranda Kvist, erfaren långloppslöpare och tränare berättar hur nybörjaren ska tänka för att komma igång med träningen. TRÄNA bjuder också på en guide till sommarens skönaste lopp, du hittar den senaste ultralätta utrustningen och ett stort test av trailskor.

TRÄNA går ut till både Utemagasinets och Åka Skidors läsare och säljs i butik mars till maj 2014. TRÄNA ges ut av Egmont Publishing och kommer ut två gånger i år.

Länkar