Eller inget är en sanning med modifikation. Men hela poängen är att att träningsföretag själva kan fylla verktyget med sitt eget material och skapa unika träningsprogram till sina kunder. Alltså lite så som de flesta redan gör idag på papper istället för direkt till telefonen. 

Pushad finns i en gratisversion för företag som vill testa eller inte har så stora behov.

Erbjudande:
Skaffa ett freekonto på pushad och få Pro på köpet hela 2015.

Genom Kittad erbjuds upp till 25 företag att prova den nya webbtjänsten/appen pushad året ut och få en ”publik profil” utan kostnad. (När ni fått bekräftelsemejl så svara med koden: kittad2015 så ska allt skötas av sig själv)

Om pushad:
Verktyget Pushad vänder sig till gym, personiga tränare, rehabcentra, sjukgymnaster och ja alla som arbetar med rådgivning/coaching inom träning och hälsa.

Företag kan skaffa sig konton på pushad och sen lägga upp skräddarsydda träningsprogram till sina kunder, nå ut med nyheter/erbjduanden och marknadsföra sitt varumärke genom s.k. publika profiler. Det finns stöd för publika & personliga träningsprogram, bilder, videos, bokningar, sms och notiser.

Från Tillverkaren:
Pushad är ett webbaserat verktyg för att underlätta för dig som coach eller professionell tränare att ge bättre stöd åt dina klienter. Varje klient som anlitar dig har en App där man kan följa det schema och se de övningar som du lagt upp specifikt för dem.

Utöver rena övningar och pass kopplat till träningsprogram så kan du också på ett enkelt sätt skicka ut meddelande, nyheter och informera om events/erbjudanden direkt till de som följer din profil

Varje person som använder appen får en tydlig översikt över vad som är aktuellt just nu, man kan bocka av de pass man genomfört och se sina bokningar direkt i telefonen.

Pushad är gratis upp till 10 personliga scheman. Dvs: Är ni ett företag som har kunder inom träning/hälsa så är det bara att skaffa ett konto och testa.

Länkar