Passa på att ta del av vår early bird-kampanj på det som av många anses vara väldens bästa instruktörsutbildning inom kettlebellträning. Kursen hålls av Max Shank som är en verklig supertjärna inom kettlebells och funktionell träning.
Boka nu och få mer än 4 000 kronor i rabatt

Det finns många “kettlebellsutbildningar” för instruktörer på marknaden. En del säkert ganska bra, många är undermåliga och en del under all kritik. RKC instructor certification är och förblir dock originalet som alla vill jämföra sig med.

En certifiering garanterar en kvalitetsstandard både för instruktören och klienterna. Garantin blir dock inte bättre än vad utbildningsstandarden är. För att bli certiferad RKC-instruktör måste man vara väl förberedd innan RKC-utbildningen och ha bra koll på de sex grundövningarna – swing, clean, snatch, press, goblet squat och get-up. För att bli godkänd krävs att man blir godkänd på de fysiska, tekniska och praktiska momenten som utbildningsdagarna innefattar. En certifierad RKC-instruktör måste dessutom återcertifiera sig vartannat år för att på så sätt ytterligare intyga att han/hon är kvalificerad och kompetent nog att utföra sitt uppdrag som kettlebellsinstruktör. När man anlitar en RKC-certifierad kettlebellsinstruktör är man därför alltid garanterad att man får en instruktör som verkligen kan vad som krävs och är uppdaterad för att lära ut kettlebells till klienter.

Om du bokar din plats till Russian Kettlebell Challange i Stockholm den 12-14 juni nu så betalar du endast 8 899 kronor. Ordinarepris är 12 980 kronor.

Anmäl dig här

Om Russian Kettlebell Challange (RKC)
2012 anordnades för första gången RKC instructor certification i Sverige. Närmare 50 deltagare fick under tre dagar uppleva hård träning, lysande coaching och otrolig gemenskap. Detta evenemang hölls även 2013 och 2014. Om du missade detta så får du ännu en chans 2015 den 12-14 juni.

RKC är representerad i 43 länder och har över 1000 aktiva instruktörer vilket innebär att den är den största kettlebellorganisationen. RKC:s ledande träningsmetoder bygger på en väl balanserad mix av idrottsmedicinska grunder, pedagogisk genialitet och ständig utveckling. Tillsammans med världens mest funktionella träningsredskap får den blivande instruktören ett överlägset verktyg att effektivt coacha och leda sina klienter till bättre fysik och hälsa.

RKC Sweden 2015 kommer att hållas av Master RKC Max Shank den 12-14 juni.

Det blir garanterat tre oförglömliga dagar. Är du det minsta intresserad av kettlebells och funktionell träning då är RKC instructor certification 2015 ett måste.