Eftersom jag vet att ni Kittad för träning-följare diggar träningstights var jag bara tvungen att testa de nya tightsen från svenska Crazy Sue. Jag har skrivit om dem tidigare men nu har jag som sagt satt dem på prov i gruppträningssalen.

Jag har testat Heart Tights Long i färgen Fancy Pink och med inrådan av grundaren Susanna valde jag en storlek mindre än min vanliga. Tightsen är tillverkade i 85% polyamid och 15% elastan och sitter på plats under hela träningspasset. Modellen har även snörning i midjan för att verkligen garantera att de sitter där de ska.

Förutom för det rent visuella får Heart Tights ett stort plus för att de är så otroligt mjuka och sköna, är man van vid kompressionstights blir det här rena rama mjukisbyxan. Tightsen formar inte figuren men tack vare "hjärtdesignen" får de även den plattaste rumpa att se ut som en squatter.

Tightsen kommer i färgerna Cherry Pink, Fancy Pink, Aquamarine och Lime Green och i två längder, hellånga och 7/8-längd. Priset på 7/8 ligger från 299 kronor och de hellånga kostar 499 kronor. Du klickar hem dem här. Prisvärt och snyggt!

Länkar