Snygga detaljer, snabbtorkande material och skön passform, så sammanfattar vi Svalestjert, Kari Traas kanske mest hypade tights. Vi testade den hellånga modellen, Svalestjert kommer också i en trekvartsmodell som passar perfekt till sommaren.

Tightsen har zippar i benslut, midjan är halvhög med snörning och det finns reflexdetaljer så att du är synlig även under mörka kvällsrundan. Benen är normallånga till långa och midjan är normal  till smal i vidden för storleken. Modellen passar således också för de som är långa och slanka. Tighsten smiter åt ordentligt så det finns ingen risk att de ska hasa ner i grenen under träningspasset.

All ära åt passformen och det snabbtorkande materialet men det Svalestjert trots allt vinner på är designen. De snygga sömmarna framtill, detaljerna på baksidan och det söta fjärilstrycket. Med andra ord; tummen upp för Kari Traa.

Priset för den hellånga modellen är 599 kronor och trekvartmodellen 479 kronor. Du hittar dem här, i flertalet svenska sportwebbshoppar och på SATS-gymmen för att nämna några.

Länkar