Radiate är ett Kickstarter-projekt som just nu söker finansiering. Projektet har snabbt hamnat bland de populäraste, men än finns det många paket kvar.

Tröjan använder sig av så kallad naonteknik med ursprung i forskning av NASA (har vi hört det förut?). Med hjälp av denna så fångar tröjan upp värmen vilket sedan syns genom att färgen på tröjan ändras. Värmen lämnar alltså kroppen och integreras istället i tröjan. Detta minskar svettningarna och skapar en "behaglig träning". Dessutom har den ett kanalsystem som, enligt Radiate, snabbare än något annat material transporterar bort fukt från kroppen och håller dig torr.

Själva gör Raditate en stor grej av att du tydligt kan se vilka muskler du använder under träningen. Nu vet jag inte riktigt hur stort behovet av just det är, jag tycker att man känner vilka muskler man använder rätt bra ändå. Jag har å andra sidan inte riktigt lika stora muskler att hålla reda på som modellerna i deras film ovan.

Det kostar tydligen 99 dollar att tillverka en tröja, men som tidig finansiär får du en kortärmad variant för 39 dollar inklusive frakt till Europa. Om du slår till får du gärna höra av dig till oss när tröjan dyker upp och berätta hur den funkar.

Länkar